Cum si cand sa porti jeansi?

Nelipsiti din garderoba mea, jeansi sunt cel mai bun prieten al meu. De cand ma stiu am preferat o pereche de jeansi in defavoarea unei rochii. Sunt comozi , usor de asortat cu orice indiferent de ocazie, astfel daca mergi la birou o pereche de jeansi inchisi la culoare cu o camasa simpla si pereche de pantofi cu toc ,compun vestimentatia ideala. Simplu si foarte usor, fara prea multa bataie de cap!! Daca iesi in parc sau la o intalnire cu prietenii,jeansii cu un tricou si o pereche de tenisi sau balerini sunt tot ce ai nevoie. Pe langa toate astea jeansi sunt si foarte rezistenti ca sa nu mai vorbim de faptul ca varietatea culorilor si a modelelor puse la dispozitie de producatori .Iar in fiecare sezon apar altele noi.

Bineinteles ca nu promovez jeasi ca fiind un must de zi cu zi!!!!Din punctul meu de vedere sunt precum un colac de salvare: cand est in criza de timp sau cand esti in pana de idei.

Sunt si situatii in care alegerea unei perechi de jeansi nu reprezinta cea mai buna solutie ba dimpotriva. Si cand spun asta imi vine in minte un eveniment la care am fost invitata in urma cu cateva saptamani si avea drept tema feminitatea iar tinuta impusa era cea de cocktail. Mai toate doamnele au respectat tinuta impusa si s-au prezentat in rochii mai putin o tanara care presupun ca si-a dorit sa iasa din tipar sau pur si simplu nu a acordat mare importanta invitatiei. Altfel nu imi explic de ce a adoptat o tinuta compusa din jeansi scurti, bluza transparenta si pantofi cu toc. Prin urmare sunt si situatii in care jeansi nu sunt cea mai buna alegere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu